Spørreskjemaer på ukrainsk og russisk: Vi tilbyr gratis versjoner av BDI-2, BAI og BYI-II. Les mer her.
Homepage_Digital_testing

Digital testing

Moderne teknologi åpner opp for helt nye muligheter innenfor psykologisk testing, og i de siste årene har stadig flere klinikker gått over til digitale løsninger. Ved hjelp av digital testing kartlegges kognitive evner og psykologiske egenskaper på en mer effektiv og pålitelig måte. Q-global og Q-interactive er to forskjellige digitale plattformer. Q-interactive gjør det mulig for deg å administrere den kognitive testen WISC-V ved hjelp av to iPader. På Q-global får du derimot tilgang til flere spørreskjemaer, evnetesten Raven's og ulike digitale skåringsprogram. 

Felles for disse plattformene er at de er utviklet for å lette administrering og skåring av tester og spørreskjemaer. I etterkant av administreringen kan du enkelt og raskt generere en rapport med alle resultater. Direkte tilgang til nødvendig informasjon, så som testinstruksjoner, svaralternativer og reverseringsregler sikrer korrekt og standardisert administrering. Digital administrering gjør det mulig for deg å spare tid, ettersom beregning av skårer og sammenstilling av resultater skjer automatisk, noe som også reduserer risikoen for feilberegninger.

Ta kontakt med våre produktspesialister

Vårt team av produktspesialister hjelper deg gjerne med å velge den plattformen og det testverktøyet som er best tilpasset dine behov.

Hva er forskjellene mellom Q-interactive og Q-global?

Her kan du finne en mer detaljert sammenstilling av begge plattformene.

Q-interactive

Q-interactive gir deg en enkel tilgang til digital administrering av WISC-V ved hjelp av iPader. Etter administreringen kan du også raskt sammenstille testresultater til en oversiktig rapport. Q-interactive letter utredningsarbeidet, sparer tid og kan gjøre testsituasjonen mer engasjerende for testpersonen.

Q-global

Q-global er en nettbasert plattform for digital administrering av blant annet flere av våre spørreskjemaer. Skjemaene kan for eksempel administreres direkte på din datamaskin eller på avstand via en e-post. Du kan også bruke Q-global som et skåringsprogram for tester og spørreskjemaer som administreres på papir.

Oppdag mulighetene med digital testing

I videoen får du en kort introduksjon til Q-interactive og Q-global.

Q-interactive eller Q-global: Hvilken plattform skal jeg velge?

Følg beslutningstreet, og se hvilken plattform som passer best for deg eller din arbeidsplass. 

Registrer deg for nyhetsbrevet vårt

Ønsker du aktuell informasjon om tester og kurs hos oss? Registrer deg for nyhetsbrevet.