ℹSpørreskjemaer på ukrainsk og russisk: Vi tilbyr gratis versjoner av BDI-2, BAI og BYI-II. Les mer her.
Homepage_Digital_testing

Digital testing

Moderne teknologi åpner opp for helt nye muligheter innenfor psykologisk testing. I de siste årene har stadig flere fagpersoner valgt å gå over til digitale løsninger for å kunne vurdere kognitive evner og psykologiske egenskaper på en mer effektiv og pålitelig måte. Q-global og Q-interactive er to forskjellige digitale plattformer. Q-interactive gjør det mulig å administrere den kognitive testen WISC-V ved hjelp av to iPader. På Q-global får du derimot tilgang til flere spørreskjemaer og digitale skåringsprogram, samt evnetesten Raven's . 

Begge plattformene er utviklet for å lette administrering og skåring av forekjellige typer instrumenter. I etterkant av administreringen kan du også raskt og enkelt generere en rapport som sammenstiller alle resultater. Direkte tilgang til nødvendig informasjon, så som testinstruksjoner, svaralternativ og reverseringsregler sikrer korrekt og standardisert administrering. Digital administrering letter utredningsarbeidet, gjør det mulig for deg å spare tid og reduserer risikoen for feilberegninger.

Ta kontakt med våre produktspesialister

Vårt team av produktspesialister hjelper deg gjerne med å velge den plattformen og det testverktøyet som er best tilpasset dine behov.

Hva er forskjellene mellom Q-interactive og Q-global?

Her kan du finne en mer detaljert sammenstilling av begge plattformene.

Q-interactive

Q-interactive gir deg tilgang til digital administrering av WISC-V ved hjelp av to iPader. Etter administreringen kan du også raskt hente ut resultater i form av en oversiktig rapport. Q-interactive letter utredningsarbeidet, sparer tid og kan gjøre testsituasjonen mer engasjerende for testpersonen.

Q-global

Q-global er en nettbasert plattform for digital administrering av blant annet flere av våre spørreskjemaer. Skjemaene kan for eksempel administreres direkte på din datamaskin eller på avstand via en e-post. Du kan også bruke Q-global som et skåringsprogram for tester og spørreskjemaer som administreres på papir.

Oppdag mulighetene med digital testing

I videoen får du en kort introduksjon til Q-interactive og Q-global.

Q-interactive eller Q-global: Hvilken plattform skal jeg velge?

Følg beslutningstreet, og se hvilken plattform som passer best for deg eller din arbeidsplass. 

Registrer deg for nyhetsbrevet vårt

Ønsker du aktuell informasjon om tester og kurs hos oss? Registrer deg for nyhetsbrevet.

top