Spørreskjemaer på ukrainsk og russisk: Vi tilbyr gratis versjoner av BDI-2, BAI og BYI-II. Les mer her.
headerdigitaltestingNO_1

Digital testing

Moderne teknologi åpner opp for helt nye muligheter innenfor psykologisk testing, og i de siste årene har stadig flere klinikker gått over til digitale løsninger. Ved hjelp av digital testing kartlegges kognitive evner og psykologiske egenskaper på en mer effektiv og pålitelig måte. Q-global og Q-interactive er to forskjellige digitale plattformer. Felles for disse plattformene er at de er utviklet for å lette administrering og skåring av tester og spørreskjemaer.

På Q-global og Q-interactive får du tilgang til flere spørreskjemaer, testinstrumenter, skåringsprogram og til digital rapportgenerering. Direkte tilgang til nødvendig informasjon, så som testinstruksjoner, svaralternativer og reverseringsregler sikrer korrekt og standardisert administrering. Digital administrering gjør det mulig for deg å spare tid, ettersom beregning av skårer og og sammenstilling av resultater skjer automatisk, noe som også reduserer risikoen for feilberegninger.

Q-interactive

Med Q-interactive kan du administrere WISC-V digitalt. Du bruker to iPads for å administrere deltester og skåre oppgaver på en enkel måte. Senere kan du også generere en resultatrapport. Q-interactive forenkler utredningsarbeidet og kan også øke pasientens engasjement under testingen.

Q-global

Q-global er vårt nettbaserte program for skåring, administrering og rapportgenerering av først og fremst spørreskjemaer. Du kan administrere skjemaene digitalt, enten direkte på dataskjermen eller via e-post. Du kan også bruke Q-global til å beregne og sammenstille resultater fra tester og spørreskjemaer som er administrert i papirformat.

Oppdag mulighetene med digital testing

I videoen får du en kort introduksjon til Q-interactive og Q-global.

Q-interactive eller Q-global: Hvilken plattform skal jeg velge?

Følg beslutningstreet, og se hvilken plattform som passer best for deg eller din arbeidsplass. 

Hva er forskjellene mellom Q-interactive og Q-global?

Her kan du finne en mer detaljert sammenstilling av begge plattformene.

Ta kontakt med våre produktspesialister

Vårt team av produktspesialister hjelper deg gjerne med å velge den plattformen og det testverktøyet som er best tilpasset dine behov. 

Registrer deg for nyhetsbrevet vårt

Ønsker du aktuell informasjon om tester og kurs hos oss? Registrer deg for nyhetsbrevet.