headerqglobal

Vår digitale skårings- og testplattform Q-global

Q-global er vår digitale plattform for administrering, skåring og sammenstilling av resultater. På Q-global finner du alle våre nye spørreskjemaer og også en digital versjon av evnetest Raven's 2. Du har tilgang til Q-global via en nettleser på en datamaskin eller en iPad.

Hvilke spørreskjemaer og tester finnes på Q-global?

Nedenfor finner du en oversikt over spørrskjemaer og tester som er tilgjengelige på Q-global.

Ikke gå glipp av --> 

Webinar om våre nyeste instrumenter på den digitale plattformen Q-global 

Velkommen til et gratis webinar om våre nyeste digitale instrumenter som er tilgjengelige på den nettbaserte plattformen Q-global. Blant instrumentene som vi har valgt å fokusere på, finnes BASC-3, Brown EF/A og Vineland-3. Våre produktspesialister skal fortelle om Q-global samt gå gjennom muligheter og fordeler ved digital administrering og skåring av tester og spørreskjemaer på denne nettbaserte plattformen. Det blir også mulig å stille spørsmål i chatten og på slutten av webinaret, men du kan også gjerne sende dine spørsmål på forhånd til oss! 

Tid: 6 september, kl. 13.00–14.00   

Meld deg på ved å sende e-post til: ludwika.osiak@pearson.com
Etter at du har meldt deg på, vil en av våre produktspesialister sende deg en e-postmelding med en lenke til webinaret.

Ta kontakt med våre produktspesialister

Vårt team av produktspesialister hjelper deg gjerne med å velge den plattformen og det testverktøyet som er best tilpasset dine behov.

Personopplysninger og datasikkerhet

Q-interactive bruker tofaktorautentisering og kryptering for å oppnå sikker dataoverføring og datalagring. Her finner du mer informasjon om datasikkerhet på den digitale plattformen.

Registrer deg for nyhetsbrevet vårt

Ønsker du aktuell informasjon om tester og kurs hos oss? Registrer deg for nyhetsbrevet.