Sp_rproduktspesialistene_

Spør produktspesialistene

Vi får mange og gode spørsmål om testene våre. Her vil vi publisere et utvalg, slik at flere av dere får tilgang til svarene. Har du også et spørsmål til produktspesialistene våre? Det kan dreie seg om alt fra hvilken test som egner seg best i en bestemt situasjon, til hvordan HIK kan være lavere enn gjennomsnittet av de andre indeksene på Wechsler-skalaene. Send inn ditt spørsmål her. 

Still et spørsmål til produktspesialistene våre:

Merk at spørsmål som sendes inn via dette skjemaet, kan bli publisert i nyhetsbrev og på nettstedet vårt.  Pearson forbeholder seg retten til å publisere et utvalg av spørsmålene vi får. Hvis du har et hastespørsmål eller vil ha personlig kontakt med produktspesialistene, ber vi deg ta kontakt med vår vanlige kundestøtte. 

Flynn-effekten

Hei! 

Hva er Flynn-effekten? 

Les svaret her.

HIK blir lavere enn allerede lave indekser

Hei! 

Hvordan kan det ha seg at resultatet for HIK (hele skalaen) kan bli lavere enn et allerede lavt resultat for indeksen, for eksempel i WISC-V? 

Les svaret her.

Forskjellen mellom Q-global og Q-interactive

Hei! 

Hva er egentlig forskjellen mellom Q-global og Q-interactive? Jeg blir til tider forvirret med hensyn til hvilken testplattform jeg skal bruke, og hvorfor noen tester finnes på den ene plattformen og ikke på den andre?

Les svaret her.

Fjernadministrering

Hei! 

Vil Q-interactive bli tilpasset for fjernadministrering? 

Les svaret her.

Ujevne profiler?

Hei! 

Hvordan bør jeg som psykolog tenke når resultatet av en WISC-test er ujevnt over indeks? Betyr det at resultatet ikke er pålitelig?

Les svaret her.

Flere digitale tester?

Hei! 

Jeg lurer på om det er planer om å digitalisere flere tester slik at de blir tilgjengelige i Q-interactive, for eksempel RBANS? Vi vil gå over til digital testing i størst mulig utstrekning og ønsker så mange tester som mulig på plattformen. Kan et samarbeid med andre testforlag være veien videre for at flere tester skal bli tilgjengelige i digitalt format?

Les svaret her.