Spørreskjemaer på ukrainsk og russisk: Vi tilbyr gratis versjoner av BDI-2, BAI og BYI-II. Les mer her.
Va_rewebinarer

Våre webinarer

På våre gratis webinarer får du mulighet til å lære deg mer om våre nyeste tester og spørreskjemaer, samt våre digitale plattformer.

Velkommen til et gratis webinar om Brown EF/A som er Pearsons nyeste instrument for å vurdere eksekutive funksjoner relatert til ADHD. Brown EF/A erstatter den tidligere versjonen Brown ADD. I løpet av webinaret skal våre produktspesialister blant annet gå gjennom hvilke områder Brown EF/A kartlegger og hvordan spørreskjemaene kan administreres. Vi skal også se på forskning som ligger til grunn for utvikling av Brown EF/A samt på hvordan instrumentet er knyttet opp mot diagnosekriteriene for ADHD i DSM-5. Webinaret er først og fremst rettet mot de faggruppene som oppfyller våre kompetansekrav for Brown EF/A.  

Det blir også mulig å stille spørsmål i chatten og på slutten av webinaret, men du kan også gjerne sende dine spørsmål på forhånd til oss!  

Tid: Tirsdag 25. oktober, kl. 13.00–14.00    

Meld deg på ved å sende en e-post til ludwika.osiak@pearson.com 

Etter at du har meldt deg på, vil en av våre produktspesialister sende en e-post til deg med lenken til webinaret.   

 

Dette webinaret vil være åpent for interesserte klinikere fra flere europeiske land. På webinaret vil logopedene Jessi Zechmann og Nancy Castilleja svare på deltakernes spørsmål og dele sine erfaringer fra utredningsarbeidet.

Webinaret finner sted 18. oktober. 

Dette webinaret vil være åpent for interesserte klinikere fra flere europeiske land. På webinaret vil Pearsons ergoterapeuter Shelley Hughes og Melinda Cooper svare på dine spørsmål om vurdering av sensorisk bearbeiding og sensoriske profiler.   

Webinaret finner sted 25. oktober. 

Registrer deg for nyhetsbrevet vårt

Ønsker du aktuell informasjon om tester og kurs hos oss? Registrer deg for nyhetsbrevet.