Aktuelt

Q-interactive & iOS 11 – App oppdatert

Den oppdaterte versjonen av applikasjonen Q-interactive Assess finnes nå tilgjengelig for nedlasting gjennom App Store!

Husk å laste ned den oppdaterte versjonen på både testlederens og testpersonens iPad, selv om du kun har oppdatert til iOS11 på én enhet. Pass på at Bluetooth er aktivert på begge enhetene. Øvrige innstillinger er uforandret.

Q-interactive & iOS 11 - Oppdatering

Vi har nå en tidsplan for løsningen på problemet når det gjelder kompatibilitet mellom iOS 11 og Q-interactive. 

En oppdatering av applikasjonen blir tilgjengelig den 11. oktober 2017 og kan lastes ned fra App Store. Oppdateringen vil sikre at Q-interactive blir kompatibelt med alle iOS 11-enheter.

Viktig informasjon til deg som bruker Q-interactive

Ikke oppgrader din iPad til iOS 11

Apple har gitt ut sitt nyeste operativsystem, iOS 11, tisdag 19. september.

Vår testing av Beta-versjonen av iOS 11 har identifisert et problem med Bluetooth®-kompatibiliteten, som forhindrer at testleder- og testpersonenhetene kobler seg til hverandre.

Vi jobber med å løse problemet så snart som mulig, men ber deg om å IKKE oppdatere enhetene dine til iOS 11. Dersom du oppdaterer vil det ikke være mulig å teste med Assess.

Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, vennligst kontakt kundeservice på info.no@pearson.com.

Du vil få beskjed når en ny Assess-app er tilgjengelig for å laste ned, som da vil være kompatibel med iOS 11. Vi beklager eventuelle problemer som dette medfører.

Webinar med Winnie Dunn

Professor Winnie Dunns modell for sensorisk bearbeiding ligger til grunn for spørreskjemaene Sensory Profile 2. Dunn er internasjonalt anerkjent for sin forskning innenfor ergoterapi og sensorisk bearbeiding.

For våre Skandinaviske kunder kommer Winnie Dunn til å holde et webinar onsdag den 8 november kl.15.30-16.30. Hun kommer til å presentere to kasusstudier med tips for intervensjoner både for hjem og skole. Webinaret sendes live fra Kansas, USA og er i sin helhet på engelsk. Gå ikke glipp av sjansen till å ta del av Winnies kunnskap. Webinaret er kostnadsfritt.

Registrer deg her for å sikre plass ››

Tjen opp til 10 000 kr til klassekassen!

Delta i utviklingen av nye spørreskjemaer. Pearson Assessment jobber nå med å utvikle en rekke spørreskjemaer (Behavior Assessment System for Children – Third Edition; Reynolds & Kamphaus, 2015) som skal gi en oppfatning av hvordan barn og ungdommer i skolealder (6-18 år) tenker, føler og oppfører seg.

Derfor søker vi nå et begrenset antall skoleklasser til å delta i prosjektet som begynner i oktober 2017.

Kjenner du noen som kunne tenke seg å delta? Klikk her for all informasjon om prosjektet ››

WISC-V og Q-interactive workshop

WISC-V og Q-interactive workshop

Ønsker du å administrere WISC-V digital? Q-interactive er en i-Pad- og internettbasert testplattform som samler manualer, stimulusbøker, skåringsprogram m.m. på et og samme sted. I løpet av høsten kommer får du mulighet til å se nærmere på samt lære deg mer om Q-interactive.

Vi kommer til Oslo og Stavanger og inviterer deg til å delta på våre workshops. I løpet av tre timer vil du få en presentasjon og demonstrasjon av Q-interactive samt mulighet til å prøve og teste selv. Den siste delen av workshopen er også rettet mot deg som allerede har Q-interactive men vil bli en enda bedre bruker av systemet.

Dette er en bra mulighet till å få et innblikk i Q-interactive, helt kostnadsfritt. Registrer deg allerede nå, da det er begrenset antall plasser.

Høstens workshops:
5/10 i Oslo
15/11 i Stavanger

Hjertlig velkommen!

Registrer deg

Oppdaterte returvillkår

Pearson oppdaterer reklamasjons- og returvillkår f.o.m. 1 august 2017.

  • Returer skal returneres innen 14 dager fra leveransedagen.

  • Dersom vi har sendt en feil vare, sørger vi for at varene hentes og vi står for returkostnaden. Dersom dere har gjort en feil bestilling, sørger vi for at varene hentes, men da inngår en returavgift på 500 NOK.

  • Når de returnerte varene har kommet til vårt varelager, sender vi ut nye varer samt eventuell faktura.

Hvordan skiller Q-interactive seg fra Q-global?

Q-interactive og Q-global er to ulike digitale tilbud. På disse to internettbaserte plattformene, kan brukere administrere og skåre, samt sammenstille resultater fra et utvalg av Pearsons tester. Det finnes både for skjeller og likheter mellom Q-interactive og Q-globals funksjonaliteter og bruksområder.

Les mer her ››

Viktig informasjon til våre kunder

Fra og med 16. januar 2017 skal du angi organisasjonsnummer, når du bestiller via vår e-handel på hjemmesiden. Angi nummeret i samme format som i eksempelet på bildet.

Eksempel organisasjonsnummer

Nettbasert administrering av Sensory Profile 2

Sensory Profile 2 gir informasjon som er viktig for å forstå et barns sanseprosesseringsmønster, hvilke sanseopplevelser som han eller hun unngår, er spesielt følsom for eller oppsøker. Ut i fra resultatene kan man få råd når det gjelder intervensjonsplanlegging. Nå er nettbasert administrering, scoring og resultatsammenstilling av SP2 tilgjengelig på Q-global.

Les mer her ››