Spørreskjemaer på ukrainsk og russisk: Vi tilbyr gratis versjoner av BDI-2, BAI og BYI-II. Les mer her.

Q-interactive onlinekurs (på svensk)

På kurset vil du lære deg å bruke Q-interactive som er vår digitale plattform for administrering av psykologiske tester, herunder WISC-V.
X

Spesifikasjoner

Språkversjon Svensk
Kompetansekrav Autorisert Psykolog, Masterprogrammet i spesialpedagogikk og masterprogrammet i pedagogikk med studieretning pedagogisk-psykologisk rådgivning fra UiO, Masterprogram i pedagogikk/spesialpedagogikk/pedagogisk- psykologisk rådgivning + To års praksis fra PPT + Testteoretisk kompetanse fra NTNU, Cand.ed, cand.paed med fordypning i pedagogisk-psykologisk rådgivning og cand paed spes (UiO)

Kursbeskrivelse 

På dette nettkurset får du en innføring i Pearson sin digitale testplattform Q-interactive. Ved hjelp av Q-interactive kan du administrere psykologiske tester digitalt. Per dags dato finnes det én test – WISC-V – tilgjengelig på plattformen i Norge. Q-interactive samler manualer, protokoller, stimulusbøker, lydopptak og stoppeklokke på ett og samme sted. Ved hjelp av innebygde testinstruksjoner vil du bli påminnet om ulike administreringsregler og oppgaveskåring. Beregning av standardskårer foregår helt automatisk, og du får tilgang til en digital sammenstilling av resultater etter fullført testadministrering. Merk at kurset er helt kostnadsfritt og kun tilgjengelig på svensk! 

Kurset består av tre kapitler: 
 - Introduksjon: Hva er Q-interactive? 
 - Hvordan fungerer Central? 
 - Hvordan fungerer Assess? 
  
Læringsmål 

Etter avsluttet kurs vil du kunne: 
 - Forberede en test i Central 
 - Administrere en test i Assess  
 - Granske og skåre en test i Assess 
 - Generere en rapport i Central 
 - Arkivere og ta bort gjennomførte tester i Central 
  
Målgruppe 

Kurset er rettet mot alle som oppfyller våre kompetansekrav for bruk av WISC-V og som ønsker å lære seg mer om Q-interactive eller få hjelp med å komme i gang med systemet.  
 
Pris 
Kurset er gratis 
 
Språk 
Svensk 
  
Startdato 
Fleksibelt 
  
Studietempo 
Fleksibel 
  
Lengde 
Ca. 1,5 time 

Før du legger produkter i handlekurven, vennligst kontroller at din kompetanse samsvarer med kompetansekrav som gjelder ved bestilling av dette instrumentet. Kompetansekravene finner du under "Spesifikasjoner" på denne produktsiden.

Grupperte produkter
Produktnavn Ekskl. mva.
Q-interactive onlinekurs (på svensk) - Q-interactive onlinekurs
Varekode course:1116788_1170500 / 0000002600001
kr 0,00
Alle priser er eksklusive moms.