Cogmed Arbeidsminnetrening

Cogmed Arbeidsminnetrening

Vennligst logg inn for å handle i nettbutikken.

Grupperte produkter
Produktnavn Ekskl. mva
kr 10 290,00
Årslisens small
Varekode 0000000423000
kr 13 755,00
Årslisens medium
Varekode 0000000422000
kr 16 065,00
Årslisens large
Varekode 0000000421000
kr 16 440,00
Årlisens XL
Varekode 0000000429000
kr 2 100,00
Individuell trening
Varekode 0000000424000
kr 8 385,00
5 stk. individuelle treninger
Varekode 0000000424010
Alle priser er eksklusive moms.
Vennligst logg inn for å handle i nettbutikken.
Administrering
Nettbasert, individuell trening ved hjelp av en coach
Type test
Arbeidsminnetrening for barn, ungdom og voksne
Tidsforbruk
Kort - 15 minutter/økt, Medium – 25 minutter/økt, Original - 40 minutter/økt
Aldersintervall
Fra 4 år og oppover
Språkversjon
Norsk, versjon 3

Cogmed Arbeidsminnetrening er en nettbasert treningsmetode som trener opp arbeidsminnet. Metoden omfatter tre versjoner for arbeidsminnetrening: Cogmed JM, Cogmed RM og Cogmed QM. Valg av program gjøres ut fra alderen til personen som skal trene. Alle programmene er basert på vitenskapelig forskning og tilpasses hver enkelt brukers arbeidsminnekapasitet. Treningsprogrammet inneholder vitenskapelig testede øvelser for å trene auditivt og visuospatialt arbeidsminne.

Med hjelp av progresjonsindikatoren, som fra og med versjon 3 er integrert i treningsprogrammet, kan man tydelig følge personens fremskritt. Den nye versjonen gjør også treningen mer effektiv og morsommere å bruke og hjelper personen til å beholde motivasjonen gjennom hele treningsperioden.

Årslisens

En årslisens passer godt for helseinstitusjoner der flere pasienter vil ha tilgang til treningen som en del av rehabiliteringen, eller skoler der flere elever vil ha mulighet til å trene. En årslisens er en abonnementsordning og gir mulighet til å registrere coacher for skolens eller den kliniske virksomhetens personale. Lisensen betales årlig og fungerer som en løpende avtale.

Les generelle villkår for årslicens ››

Antall registreringer av coacher varierer og er avhengig av hvilken type årslisens man tegner: small, medium eller large. For skoler avgjøres lisenstypen også av antall elever. 

Individuell trening

En Individuell trening er arbeidsminnetrening for én person over 25 treningsøkter.

Kommune avtale

En kommuneavtale passer de kommuner som har mange skoler som funderer på å investere i Cogmed Arbeidsminnetrening. Med en slik investering kan kommunen gi hver elev muligheten til å arbeide, lære og fungere ut i fra sitt fulle potensial og bidra til å lykkes bedre i skolen. Vi tar gjerne frem en avtale for din kommune. Det må være minimum 8 skoler innom en og samme kommune for en kommuneavtale.

Cogmed Arbeidshukommelsestrening.

Nå blir Cogmed mer lett tilgjengelig! Den nye webapplikasjonen kan brukes med alle moderne nettlesere via https://app.cogmed.com/. For å gjennomføre trening må du bestille en årslisens eller en individuell trening. Vi anbefaler ikke Cogmed-trening på enheter med en skjerm som er mindre enn sju tommer.

 

Systemkrav

For å trene med Cogmed trenger du en datamaskin som er tilkoblet internett, og høyttalere eller hodetelefoner. Anbefalte nettlesere er:

  • Google Chrome
  • Apple Safari
  • Microsoft Edge
  • Mozilla Firefox

Internet Explorer støttes ikke.