Cogmed Arbeidsminnetrening

X

Spesifikasjoner

Administrering Nettbasert, individuell trening ved hjelp av en coach
Tidsforbruk Kort - 15 minutter/økt, Medium – 25 minutter/økt, Original - 40 minutter/økt
Språkversjon Norsk, versjon 3
Aldersintervall Fra 4 år og oppover
Type test Arbeidsminnetrening for barn, ungdom og voksne

Cogmed Arbeidsminnetrening er en nettbasert treningsmetode som trener opp arbeidsminnet. Metoden omfatter tre versjoner for arbeidsminnetrening: Cogmed JM, Cogmed RM og Cogmed QM. Valg av program gjøres ut fra alderen til personen som skal trene. Alle programmene er basert på vitenskapelig forskning og tilpasses hver enkelt brukers arbeidsminnekapasitet. Treningsprogrammet inneholder vitenskapelig testede øvelser for å trene auditivt og visuospatialt arbeidsminne.

Med hjelp av progresjonsindikatoren, som fra og med versjon 3 er integrert i treningsprogrammet, kan man tydelig følge personens fremskritt. Den nye versjonen gjør også treningen mer effektiv og morsommere å bruke og hjelper personen til å beholde motivasjonen gjennom hele treningsperioden.

Årslisens

En årslisens passer godt for helseinstitusjoner der flere pasienter vil ha tilgang til treningen som en del av rehabiliteringen, eller skoler der flere elever vil ha mulighet til å trene. En årslisens er en abonnementsordning og gir mulighet til å registrere coacher for skolens eller den kliniske virksomhetens personale. Lisensen betales årlig og fungerer som en løpende avtale.

Les generelle villkår for årslicens ››

Antall registreringer av coacher varierer og er avhengig av hvilken type årslisens man tegner: small, medium eller large. For skoler avgjøres lisenstypen også av antall elever. 

Kommune avtale

En kommuneavtale passer de kommuner som har mange skoler som funderer på å investere i Cogmed Arbeidsminnetrening. Med en slik investering kan kommunen gi hver elev muligheten til å arbeide, lære og fungere ut i fra sitt fulle potensial og bidra til å lykkes bedre i skolen. Vi tar gjerne frem en avtale for din kommune. Det må være minimum 8 skoler innom en og samme kommune for en kommuneavtale.

Vennligst logg inn for å handle i nettbutikken.

Grupperte produkter
Produktnavn Ekskl. mva.
Årslisens small
kr 10 290,00
Årslisens medium
kr 13 755,00
Årslisens large
kr 16 065,00
Årlisens XL
kr 16 440,00
Alle priser er eksklusive moms.

Teknisk informasjon

Cogmed Arbeidshukommelsestrening.

Nå blir Cogmed mer lett tilgjengelig! Den nye webapplikasjonen kan brukes med alle moderne nettlesere via https://app.cogmed.com/. For å gjennomføre trening må du bestille en årslisens. Vi anbefaler ikke Cogmed-trening på enheter med en skjerm som er mindre enn sju tommer.

 

Systemkrav

For å trene med Cogmed trenger du en datamaskin som er tilkoblet internett, og høyttalere eller hodetelefoner. Anbefalte nettlesere er:

  • Google Chrome
  • Apple Safari
  • Microsoft Edge
  • Mozilla Firefox

Internet Explorer støttes ikke.

Nedlastninger