ℹSpørreskjemaer på ukrainsk og russisk: Vi tilbyr gratis versjoner av BDI-2, BAI og BYI-II. Les mer her.

Digital testing

Om digital testing

Moderne teknologi er et opplagt innslag i hverdagen vår. Innovative tekniske løsninger åpner også opp for helt nye muligheter innenfor klinisk psykologisk testing. De siste årene har stadig flere klinikere gått over til digitale løsninger. Den digitale testingen måler kognitive evner og psykologiske egenskaper på en mer effektiv og pålitelig måte og reduserer samtidig den menneskelige faktoren som kan gi opphav til administrerings- og regnefeil.

Med våre digitale testplattformer, Q-global og Q-interactive, får du tilgang til flere vurderingsskalaer, testinstrumenter, skåringsprogrammer og rapportgenerering. Direkte tilgang til nødvendig informasjon som testanvisninger, svaralternativer og reverseringsregler sikrer at testen administreres på en korrekt og standardisert måte.

Avtaler og datahåndtering, herunder kontinuerlige kontroller og tester, skjer i samsvar med gjeldende lover i Norden og EU, slik som pasientlovgivning og personvernforordningen (GDPR). Bransjestandarden for høy sikkerhet anvendes i krypteringen av sensitive persondata.

Vil du vite mer om testene som tilbys i digital versjon i dag, og hvordan du kan bruke dem i arbeidet? Klikk på de digitale testene nedenfor, eller ta kontakt med en av våre produktspesialister for å få en kostnadsfri presentasjon.

Ønsker du et digitalt møte med en av våre produktspesialister?

Angi hvilken test du ønsker gjennomgang av i skjemaet, så kommer vi tilbake med mer informasjon.

top