ℹSpørreskjemaer på ukrainsk og russisk: Vi tilbyr gratis versjoner av BDI-2, BAI og BYI-II. Les mer her.

Motorikk

Om motorikk

Evnen til å bevege seg deles inn i grovmotorikk og finmotorikk. Ved motorisk utviklingsforstyrrelse foreligger problemer med å lære og bruke samordnede motoriske ferdigheter. Årsaken er ikke alltid kjent, og av og til er forsinkelsen midlertidig. En tilstand der vansker med motoriske bevegelser har stor og varig innflytelse over daglige aktiviteter, kalles Developmental Coordination Disorder (DCD). Problemer med motoriske ferdigheter er også vanlige hos klienter med autismespektersyndrom, ADHD og Downs syndrom.

Vi har flere tester som kan bidra til å identifisere problemer med den motoriske utviklingen hos barn og ungdom. Eksempler er bevegelsestesten Movement Assessment Battery for Children (Movement ABC-2) og Bayley Scales of Infant and Toddler Development – Third Edition (Bayley-III), som i første rekke har til hensikt å identifisere utviklingsforsinkelse hos barn.

Vil du vite mer om tester som kan måle fin- og grovmotoriske ferdigheter, og hvordan du kan bruke dem i arbeidet? Klikk på lenkene nedenfor, eller ta kontakt med en av våre produktspesialister for å få en kostnadsfri presentasjon.

Ønsker du et digitalt møte med en av våre produktspesialister?

Angi hvilken test du ønsker gjennomgang av i skjemaet, så kommer vi tilbake med mer informasjon.

top